Bebek Çikolatası

Bir tasarımcı olarak, kişiye özel sunum ve hediyeler her zaman çok dikkatimi çekmiştir fakat bu konuda benden tam not almak o kadar da kolay değil tabii 🙂  Önce göze, sonra da damağa hitap etmeli,  kaliteli olmalı ve hizmet de sunum da başarılı olmalı. Geçen hafta arkadaşımdan gelen bir hediyede tüm bunların bir arada olduğunu görünce de, “hemen anneleri Bebek Çikolatacısı’ndan haberdar etmeliyim” dedim.

Bebek Çikolatası, www.bebekcikolatasi.net projesiyle mevlid, doğum günü, baby shower, yenidoğan gibi konseptlere hitap eden bir marka. Tıpkı bize gelen çikolatalar gibi, metal kutu üzerine direkt baskı uygulayarak, ömür boyu kutuyu hatıra olarak saklamanıza da olanak sağlıyorlar ki zaten beni ilk cezbeden de bu oldu 🙂 Ayrıca kullandıkları çikolatalar da Pelit Valonia marka. Çikolataların kişiye özel baskı ve paketlemesini de son teknoloji üretimle gerçekleştirip, Türkiye ve Avrupa’ya gönderim sağlıyorlar. Kargo esnasında hasar ve erimeye karşı özel koruyucu sistemleri de var. Metal kutu yanında, spesiyal dolgulu aynalı çikolata, karton kutuda çikolata ve magnet tasarımları da yapıyorlar. Bu kadar kaliteli ve kişiye özel olmanın yanı sıra, fiyatı da oldukça uygun.  Düşünsenize; hem size özel, hem Pelit Valonia marka, hem ömür boyu kalıcı baskı kutu ve hem de oldukça da uygun.

Hira ve Güneş’in fotoğrafları, metal kutunun üzerinde o kadar şık tasarlanmış ki, ilk önce açmaya kıyamadım. İçindeki çikolataların tadı da gerçekten muhteşemdi.

Yakında teyze olacağım. Hem anne babasına jest için, hem de gelen misafirlerini gülümsetebilmek için bir kutu bebek çikolatası da ben isteyeceğim. Ömür boyu saklayabileceği kutunun içerisinde de belki kendine ait anılar biriktirir, bilemem. Hayatımda güzel şeylere yer vermek, güzel anılar biriktirmek, güzel olan bilgileri de paylaşmak benim için değerli. Bebek Çikolatası da bu değerlerden biri oldu. Tek kelimeyle ba-yıl-dım. Eşimin doğum gününde de düşünüyorum 🙂

Çikolata tadında anılar diliyorum herkese,
Sevgiyle kalın.
www.bebekcikolatasi.net
instagram.com/bebek_cikolatasi
facebook.com/bebekcikolatasi

2 Yorum

MENÜ